Nastup The Assassinsa i Sethstata u Puli

Vrijeme: 12. i 13. svibnja 2011.
Mjesto: Pula, caffe bar Cabahia


180270_159296284123262_159291287457095_346084_2689932_n
Ove će se godine proljetno izdanje Jazzbine završiti koncertima The Assassins i Sethstat, koji će se održati ovoga četvrtka i petka u caffe baru Cabahia s početkom u 21:00 sat.
Riječ je o bendovima koji dolaze iz Italije i Mekodnije, a prvi će svoj nastup održati talijanski The Assassins.
Bend čini trojac: Flavio Zanuttini (truba, efekti), Carlo Natoli (el. bas) i Francesco Cusa (bubanj. a The Assassins je novi projekt ove trojke.
U tradiciji serijskih ubojica i organizacija, na skliskom razmeđu inteligencije i ludila, između manijakalne pozornosti prema detaljima i nasilnog nagona, The Assassins je projekt koji koristi poliritmiju kao oružje te improvizaciju kao posljednju šansu za otkupljenje.

Makedonski Sethstat čine Vladan Drobicki (trombon), Vasko Bojadziski (saksofon), Aleksandar Nikolovski (truba), Panche Bujukliev (klavijature), Pavel Drobicki (el. bas), Goce Naumov (bubanj, udaraljke).
Rad ovog benda je rezultat snažnog utjecaja tradicionalne muzike i urbane kulture. Upotreba narodnih ritmova, melodija I motiva kao podloga za izgradnju njihove glazbe, čini ovaj bend unikatnim.
Izvor

Leave a Reply


+ 5 = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum