Jonathan Goodacre – Seminar o razvoju kulturnih projekata

U utorak 8. svibnja 2012. u dvorani Pula (prizemlje) Odjela za ekonomiju i turizam Sveučilišta J. Dobrile u Puli, u 13:00 sati Jonathan Goodacre održat će Seminar na temu: «Razvoj kulturnih projekata za dobrobit društva i gospodarstva».  Ovaj seminar fokusirat će se na doprinos kojeg kulturni projekti mogu dati razvoju gospodarstva i društva općenito, a održat će se na engleskom jeziku.

 

O ovoj se temi vrlo često raspravlja u posljednjih nekoliko godina, a naglasak će biti stavljen na ulogu kulture u ostvarenju širih društvenih ciljeva. Riječ je o praktičnom seminaru u kojem se sudionici potiču na razvoj svojih projekata, te su isti stoga pozvani da pripreme vlastite projektne ideje za raspravu tijekom radionice.

Jonathan Goodacre je menadžer, trener i konzultant s dvadesetgodišnjim radnim iskustvom u kulturnom sektoru na međunarodnoj razini. Izvanredni je predavač na Sveučilištu Anglia Ruskin (Cambridge), Pedagoški član tima Organizacije Marcel Hicter iz Bruxella, pomoćnik direktora (istok) publika u Londonu Plus-a i urednik bloga posvećenog razvoju marketinga u umjetnosti Arts Marketing Association (www.ama.co.uk/ blog). Bio je ko-autor publikacije ‘Turning the Tide’ (Momentum 2007) i suradnik u publikaciji «Europskih modeli upravljanja u suvremenoj umjetnosti i kulturi” (Vojvodina, Srbija 2010.)

 

Bio je aktivan član više odbora, uključujući i predsjedatelja međunarodne kazališne tvrtke Hoipolloi. Dio je tima Metis Arts koja je proizvela nagrađivani projekt: ‘3 rd Ring Out ​​’. 
Prethodno je radio i za The Junction Cambridge, Eastern Touring Agency i Momentum Arts.

 
Ima veliko iskustvo u marketingu i komunikacijama, event managementu, community arts, prikupljanju sredstava, procjeni projekata.

 
Surađivao je s Cambridge Filmom i  organizacijom Team East for Skills koji sudjeluje i u projektima Olimpijade 2012. Trenutno je savjetnik na Mill Road Winter sajmu (Cambridge) i član Cambridgeshire odbora koji upravlja volonterima za Olimpijske igre 2012.

 

Foto

Leave a Reply


− 4 = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum