Radionica na temu Financiranja projekata u kulturi u DC-u Rojc

IKA – Istarska kulturna agencija u suradnji s konzultantskom tvrtkom Superna d.o.o. organizira edukaciju na temu Financiranja projekata u kulturi (Erasmus+, Central Europe, Europa za građane i ostale mogućnosti). Radionica će se održati u srijedu, 15. lipnja u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc. Predviđeno vrijeme trajanja je od 9 do 17 sati sa stankom za ručak koji je osiguran za sve sudionike. Radionica je besplatna, a prijave su obvezne putem poveznice: http://goo.gl/forms/iDyd6gp0JoMZSpM43. Prijave se zaprimaju do ponedjeljka, 13. lipnja u 12 sati.

IKA_Logo„Ako imate super ideju, a ne znate kako i gdje započeti; vjerujete u svoj projekt, ali financije koče njegovu realizaciju; želite razvijati svoje aktivnosti i potrebne su vam svježe ideje, ova će vam radionica pomoći da svoju ideju i realizirate. Pridružite nam se na radionici na kojoj ćemo zajedno učiti i inspirirati se! Među ustanovama i organizacijama civilnog društva u kulturi Istarske županije, kao primarna potreba naglašeno je stjecanje znanja i vještina na području EU fondova (Istraživanje o potrebama i kapacitetima organizacija u kulturi Istarske županije, IKA-Istarska kulturna agencija, 2015.). U cilju jačanja financijske stabilnosti organizacija u kulturi potrebno je organizacije potkovati novim znanjima i vještinama primjenjivim pri aplikacijama na natječaje domaćih i stranih donatora, zaklada, Europske unije i dr. Seminar ima za cilj upoznati djelatnike u kulturi s mogućnostima i novim prilikama za financiranje u kulturnom sektoru“, navodi se u priopćenju IKA-e.

Leave a Reply


7 − 5 =

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum