Radionica na temu Financiranja projekata u kulturi u DC-u Rojc

IKA – Istarska kulturna agencija u suradnji s konzultantskom tvrtkom Superna d.o.o. organizira edukaciju na temu Financiranja projekata u kulturi (Erasmus+, Central Europe, Europa za građane i ostale mogućnosti). Radionica će se održati u srijedu, 15. lipnja u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc. Predviđeno vrijeme trajanja je od 9 do 17 sati sa stankom za ručak koji je osiguran za sve sudionike. Radionica je besplatna, a prijave su obvezne putem poveznice: http://goo.gl/forms/iDyd6gp0JoMZSpM43. Prijave se zaprimaju do ponedjeljka, 13. lipnja u 12 sati.

IKA_Logo„Ako imate super ideju, a ne znate kako i gdje započeti; vjerujete u svoj projekt, ali financije koče njegovu realizaciju; želite razvijati svoje aktivnosti i potrebne su vam svježe ideje, ova će vam radionica pomoći da svoju ideju i realizirate. Pridružite nam se na radionici na kojoj ćemo zajedno učiti i inspirirati se! Među ustanovama i organizacijama civilnog društva u kulturi Istarske županije, kao primarna potreba naglašeno je stjecanje znanja i vještina na području EU fondova (Istraživanje o potrebama i kapacitetima organizacija u kulturi Istarske županije, IKA-Istarska kulturna agencija, 2015.). U cilju jačanja financijske stabilnosti organizacija u kulturi potrebno je organizacije potkovati novim znanjima i vještinama primjenjivim pri aplikacijama na natječaje domaćih i stranih donatora, zaklada, Europske unije i dr. Seminar ima za cilj upoznati djelatnike u kulturi s mogućnostima i novim prilikama za financiranje u kulturnom sektoru“, navodi se u priopćenju IKA-e.

Leave a Reply


4 + = 10

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum