P.S. PULA – FILMOVI NA KAŠTELU OD 6. DO 12. KOLOVOZA

Iako je 63. Pulski filmski festival završio filmovi pod zvijezdama vraćaju se od 6 do 12 kolovoza kada će na pulskom Kaštelu biti održan program P.S. Pula u organizaciji Pula film festivala.

„Žanrovski raznovrsni i široj publici atraktivni europski i svjetski umjetnički vrijedni filmski naslovi dugi niz godina nerazdvojiv su dio Pulskog filmskog festivala, a atrij Povijesnog i pomorskog muzeja Istre, popularni Kaštel, idealna lokacija za njihovo prikazivanje. Sve ostaje isto, po dobroj staroj recepturi, jedino se mijenja datum jer želimo da Pula „diše“ festival i „živi“ film i nakon podjele nagrada u Areni“, navode iz PFF-a.

kastel2016Raspored P.S. Kaštel:

Subota 6. kolovoza

„Elle“ – 21h

„Smrt u Sarajevu“ – 23.25h

Nedjelja 7. kolovoza

„Rasprskavanje“ – 21h

„On + ona“ – 23.20h

Ponedjeljak 8. kolovoza

„Anomalisa“ – 21h

„Ruševine“ – 22.45h

Utorak 9. kolovoza

„Bok, moje ime je Doris“ – 21h

„Pa to je fantastično!“ – 22.50h

Srijeda 10. kolovoza

„Dama u dvorištu“ – 21h

„Maslina“ – 23h

Četvrtak 11. kolovoza

„Sve će biti u redu“ – 21h

„Jason Bourne“ – 23.15h

Petak 12. kolovoza

„Čarobna kupka Doktora Proktora“ – 21h

„Filharmonija s deponija“ – 22.50h

Izvor

Leave a Reply


7 + = 16

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum