RADIONICA Lajk za kulturu – stvaranje sadržaja i promocija na društvenim mrežama

Udruge Metamedij i Pulska filmska tvornica, u okviru svojih dugogodišnjih medijskih projekata Medijski kultivator i Medionauti organiziraju besplatnu radionicu „Lajk za kulturu – stvaranje sadržaja i promocija na društvenim mrežama“.

web_Lajk za kulturu

Polaznici će usvojiti znanja i vještine potrebne za stvaranje kvalitetnog sadržaja na društvenim mrežama koji će privući, informirati i potaknuti ciljanu publiku na raspravu. Program je osmišljen i prilagođen mladima srednjoškolske dobi, temelji se na praktičnom radu te radu u malim grupama, uz stručnu pomoć i mentorstvo.

Tijekom radionice obrađivati će se teme vezane uz novinarstvo (voditelj: Boris Vincek), reportažnu fotografiju (voditelji: Hassan Abdelghani i Danijel Kiršič), community menadžment i društvene mreže (voditelji: Mijena- Agencija za digitalni marketing). Fokus će biti na najkorištenijim društvenim mrežama u Hrvatskoj – Facebooku i Instagramu. Program uključuje i posjete događanjima u kulturi na području grada Pule.

Polaznici će nakon radionice imati priliku postati članovi redakcije Kulturistra – portala za kulturu Istarske županije i/ili članovi marketinškog tima Pulske filmske tvornice za projekt „Medionauti“.

Radionica se sastoji od 4 susreta koji će se održati 6. prosinca (srijeda), 7. prosinca (četvrtak), 14. prosinca (četvrtak) i 18. prosinca (ponedjeljak) u prostoru udruge Metamedij (Gajeva 3, DC Rojc), od 17.00 do 20.00 sati. Detaljan program može se pronaći na ovoj adresi: http://metamedia.hr/lajk-za-kulturu/

Za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavnicu do ponedjeljka, 4. prosinca 2017. Mjesta na radionici su ograničena, selekcija kandidata vršit će se na temelju prijavnice. Organizatori će kontaktirati prijavljene u utorak, 5. prosinca, kako bi ih obavijestili da li su primljeni na radionicu.

Prijavnica se može pronaći na ovoj poveznici.

Za dodatne informacije: 099 878 9284, kontakt.radionice@gmail.com

Radionica je besplatna zahvaljujući podršci Grada Pule, Istarske županije i Hrvatskog audiovizualnog centra.

Izvor

Leave a Reply


3 − 1 =

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum