Predstavljanje knjige Lari Mari u pulskoj knjižari Znanje

„Bremenita šutnja“ iz ciklusa „Proza koja liječi“

• Predstavljanje nove knjige književnog dvojca Larí Marí naziva „Bremenita šutnja“ bit će održano u petak 6. travnja u 18 sati u klupskom centru Svijeta knjige u Puli u knjižari Znanje.

„Otkrijte na koji način ove autorice pišu, što ih inspirira i što bi vam preporučile. Roman „Bremenita šutnja“ četvrti je nastavak ciklusa „Proza koja liječi“ autorica Lari Mari. Štivo je to višeg misaonog nivoa i kvalitetno prozno djelo koje će vam pomoći da otkrijete odgovor na pitanja: Postoji li u svima nama neko breme? Put koji nismo prokrčili, prepreka koju nismo savladali pa su sve naše misli i čini uzrokovane tom prošlošću koja nam kroji živote?“, piše u pozivu na predstavljanje.

Izvor

Leave a Reply


2 + 6 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum