Izazovi nezavisne kulture u Istri

Istarska kulturna agencija i Savez udruga Rojca vas pozivaju sve zainteresirane na okrugli stol Izazovi nezavisne kulture u Istri kojeg organiziraju u okviru programa Otvorene platforme Rojc, a uz podršku Zaklade kultura nova. Okrugli stol će se održati u srijedu, 19. prosinca s početkom u 17 sati u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojca.

Cilj okruglog stola je okupiti kulturne djelatnike Istre i donositelje/provoditelje javnih politika u kulturi Grada Pule i Istarske županije s osvrtom na provedbu Kulturnih strategija Grada Pule i Istarske županije, a namjera je kroz konstruktivan dijalog stvoriti perspektive za unapređenje.

„Na isteku je četvrte godina provedbe navedenih kulturnih strategija te je želja na ovom okruglom stolu, zajedno s donosiocima/provoditeljima strategije i kulturnim djelatnicima Istre i Pule porazgovarati o dosadašnjoj implementaciji same strategije, njenih ciljeva i učinaka na sam razvoj sektora“, piše u pozivu na okrugli stol.

Priredio B. V.

Leave a Reply


9 − = 8

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum