Kviz „Film u Istri“ u Klubu Pulske filmske tvornice

Drugi Filmski kviz Pulske filmske tvornice čija je tema „Film u Istri“ bit će održan u četvrtak, 21. veljače u 20 sati u klubu PFT-a.

„Mislite da znate baš sve o filmovima?! Testirajte svoje znanje i provjerite koliko dobro poznajete filmsku povijest Istre! A ako shvatite da možda i niste dovoljno dobro upoznati s lokalnom filmskom poviješću ovo je savršena prilika da usvojite nova znanja! Budući da je ovog puta tema kviza „Film u Istri“ u pomoć su nam priskočile kviz-majstorice i enigmatičarke iz Istria Film Commission i Istarske kulturne agencije“, navode organizatori.

Pravila sudjelovanja na Filmskom kvizu: prima se 8 ekipa (od 2 do 4 člana); ekipe se prijavljuju putem komentara na događaju Facebook stranice Pulske filmske tvornice ili na telefon 095/55 818 53, a dovoljno je ostaviti ime ekipe te komentar mora ostaviti pravi, osobni profil – nakon što sva mjesta za ekipe budu popunjena PFT će objaviti obavijest o prestanku prijava; kviz će moderirati članovi PFT-a, poštujući časne kvizaške kodekse ponašanja i ophođenja; u slučaju da se neka od 8 ekipa ne pojavi ili ne potvrdi dolazak, poziva se rezervna ekipa na sudjelovanje.

Najbolje ekipe Istria Film Commission i IKA nagrađuju prigodnim poklon paketima. Program Kluba Pulske filmske tvornice financijski podržava Zaklada Kultura Nova.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 − 5 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum