Radionica za udruge: „Promocija i vidljivost“ Muamera Mujevića

Zaklada Istra organizira Radionicu za udruge o promociji, vidljivosti, brendiranju u zajednici, suradnji s medijima i digitalnom marketingu koju će voditi Muamer Mujović, kreativni direktor i brend strateg u Iconis agenciji te business development i leadership coach pod brendom Vigrid Strategy. Radionica će se održati u subotu, 2. ožujka u 9 sati u Društvenom centru Rojc.

U 12 godina karijere radio je s mnogim klijentima u različitim industrijama iz Hrvatske, Švedske, Kanade i Velike Britanije, sa svojim timom stvarao mnoge uspješne marketinške i društvene medijske kampanje, lansirao nove robne marke, reklamirao stare i gradio web stranice visoke kvalitete i platforme za e-trgovinu. Uz marketing i konzultantsku karijeru, Muamer je također fotograf i videograf te je nedavno pokrenuo i projekt FireBrand Production kroz koji nudi usluge foto i video produkcije za tvrtke.

Ova je radionica posljednja u nizu edukacije koja se održava od 27. veljače do 2. ožujka 2019. godine, a koje su prvenstveno namijenjene udrugama mladih i udrugama koje se bave mladima. Ovim programom cilj je osnažiti udruge mladih ili udruge koje se na neki način bave mladima u bilo kojem području djelovanja (od sporta, kulture, manjina do udruga osoba s invaliditetom). Edukacija je usmjerena na poboljšanje osobnih i poslovnih vještina osoba iz tih udruga, a ciljana skupina polaznika jesu osobe na području Istarske županije koje rade ili volotiraju u udruzi mladih ili udruzi koja se bavi mladima te žele steći više praktičnih znanja i vještina potrebnih za aktivan doprinos udruzi i zajednici, ali i za osobni razvoj.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 4 = 1

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum