Izložba “Iz mog kuta…” u Pazinu

Izložba radova nastalih za trajanja foto natječaja „Iz mog kuta…“ otvara se u ponedjeljak, 30. rujna u 11 sati, u u Likovnoj galeriji Pazin.

Tim se natječajem Muzej Grada Pazina ove godine pridružio brojnim ustanovama i organizacijama u obilježavanju Dana europske baštine, u partnerstvu s Društvom likovnih stvaratelja Pazin. Svrha foto natječaja bila je upoznati javnost s raznolikošću i bogatstvom prirodne i kulturne baštine središnje Istre zabilježenom iz drugačijih kutova no što smo navikli.

Po završetku natječaja žiri je ocijenio pristigle fotografije od kojih će one s najvišim brojem bodova biti izložene u Likovnoj galeriji Pazin a autorima fotografija s najvišim brojem bodova bit će uručene simbolične nagrade.

Izložba ostaje otvorena do 5. listopada.

Priredila P. A.

Leave a Reply


8 + = 13

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum