Otvoren Natječaj za program javnih potreba u kulturi Istarske županije

rok: 09.02.2022

Natječaj za program javnih potreba u kulturi Istarske županije za 2022. godinu namijenjen udrugama i drugim neprofitnim organizacijama koje obavljaju djelatnost u kulturi s područja Istarske županije otvoren je od ponedjeljka, 10. siječnja 2022. godine do srijede, 9. veljače 2022. godine.

Kako bi olakšali prijave na Javni natječaj za financiranje projekata/programa udruga i drugih neprofitnih organizacija u okviru Programa javnih potreba u kulturi Istarske županije za 2022. godinu novina je da se od podnositelja prijava više ne zahtijeva dostava Izvoda iz registra udruga ili drugog odgovarajućeg registra kao ni Izvod iz registra neprofitnih organizacija. Upise svih prijavitelja u navedene registre provjeravati će ovlašteni službenici Upravnog odjela za kulturu i zavičajnost po službenoj dužnosti.

Tekst natječaja možete naći na web stranicama Istarske županije: www.istra-istria.hr.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 + 4 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum