Premijera predstave “Spring collection by ŠADONA” Kazališta Dr. Inat

Premijera predstave “Spring collection by ŠADONA” Kazališta Dr. Inatp bit će održana u subotu, 14. svibnja u 20 sati u prostorima kazališta Dr Inat u Društvenom centru Rojc.

Režiju potpisuje Sabina Aličić Butković dok je za ton i rasvjetu zadužen Sandro Butković. Predstavu su osmislili i u njoj igraju: Daša Krepkova, Sabina Aličić B. i Vladimir Butković.

“Dolje usko, a široko gore / Vi već znate, to je nova moda. / Prije se je u širinu išlo, / Sad je moda da se sitno hoda: / Desit će se mnogoj mladoj guski / Da će pasti zbog žipona uskih.” A. G. Matoš.

„Moda pripada društvenom fenomenu. Modi je cilj zadovoljiti estetske zahtjeve društva. Moda pokazuje društveni status njegovog vlasnika. Jesi li se predao?“, navodi se u opisu predstave.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 − = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum