Brač Film Festival traži volontere

rok: 30.03.2017

Brač Film Festival vraća se i ove godine od 10. do 12. kolovoza u Supetar na otoku Braču, gdje će mali “škoj” preko puta Splita po treći put postati središte filmske umjetnosti i dobre zabave. „Prva dva izdanja Festivala bila su izrazito uspješna, a u tome je pomoglo preko 50 volontera iz cijele regije, koji su svojim radom i pozitivnom energijom stvorili temelje za treći BFF. Stoga, sve mlade, nasmijane i energične osobe željne novih iskustava i rada s uigranim festivalskim timom, pozivamo da nam se priključe“, navode organizatori. Prijave su otvorene do 30. ožujka na službenim stranicama Brač Film Festivala. Svi volonteri imaju pravo na ulaz na sve filmske projekcije, zabave i druga festivalska događanja, besplatan doručak i ručak, osiguran smještaj u kampu, BFF majicu i akreditaciju.

BFF_fb_objava_volonteri_1U sklopu manifestacije Supetarsko lito, Brač Film Festival će na velika platna i više lokacija dovesti ponajbolje filmove domaće i međunarodne produkcije. Ovogodišnji program BFF-a sastoji se od glavnog programa (projekcije dugometražnih filmova, projekcije kratkometražnih filmova te projekcije za djecu), kao i popratnog (izložbe, radionice i glazbeni program).

Glavni program BFF-a ponovo će se smjestiti u ljetnom kinu Supetar, a filmovi iz natjecateljskog programa kratkog igranog filma bit će prikazani u supetarskom amfiteatru. Kao i do sada, najmlađi gosti Festivala uživat će u supetarskoj gradskoj knjižnici gdje će u jutarnjim satima biti prikazani dječji filmovi.

Brač Film Festival od prošle godine surađuje s Akademijom dramske umjetnosti u Zagrebu te akademijama u Sarajevu, Banja Luci i Beogradu pa tako, osim filma, na Brač planira dovesti i mnogobrojne filmske profesionalce (i one koji to žele postati). Ovim mladim entuzijastima Festival nudi posebni edukativni program pod nazivom BFF: Industry, u sklopu kojeg će se pod mentorstvom održati predavanja i filmske radionice.

Brač Film Festival održava se uz potporu Grada Supetra, Turističke zajednice Grada Supetra te Hrvatskog audiovizualnog centra.

Priredio B. V.

Leave a Reply


9 − 4 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum