Zadnji ovosezonski AME u galeriji Cvajner

Zadnji ovosezonski Ame u pulskoj galeriji Cvajner bit će održan u petak 14. travnja s početkom u 21 sat, a gosti večeri su Sanja Simeunović Bajec i Mario Kolonić Pytzek. „Sanja će predstaviti svoje akrilne i uljne radove koji su obilježeni apstraktnom crtom, dok će Pytzek zaokružiti glazbeni dio po drugi put u Galeriji. Njegov božićni nastup prije dvije godine je jedna od najboljih večeri koje smo doživjeli na Ameu. Pytzekove deckove će zagrijati Your Name i Alen stoga vjerujemo kako ćete u subotu opet prošarat Galeriju onom divnom vibrom i uživati u još jednoj vizualno-glazbenoj večeri“, kažu organizatori.

ame

Sanja Simeunović Bajec rođena je u Puli 6.studenog 1975.g. Završila je srednju školu Primijenjenih umjetnosti i dizajna u Puli, te 1999.g. diplomirala na Filozofskom fakultetu u Rijeci Odsjek likovne kulture,slikarski odjel u klasi prof. Ksenije Mogin. Danas radi u srednjoj školi Primijenjenih umjetnosti i dizajna kao prof.stručnih predmeta. Uz rad u školi Predsjednica je Udruge More u kojoj je osnivač likovno kreativne radionice Artić koja aktivno djeluje u Karlo Rojcu 11 god. U tom prostoru nastaju i novi ciklusi radova koje je izlagala na mnogobrojim skupnim i samostalnim izložbama u Hrvatskoj i Inozemstvu. Do sada je imala dvadesetak samostalnih izložbi koje su osim u svom gradu predstavljene i u ostalim gradovima Hrvatske. Radovi stilski pripadaju lirskoj apstrakciji,umjetnosti promišljanja svijeta i događaja oko sebe promišljeno i suptilno .Tehnika koju najčešće koristi je akril ili ulje na platnu u kombinaciji sa crtačkim tehnikama, te kolažiranje suvremenih materijala. Značajniji ciklusi su “Između dva svijeta”, “Stvarnost ,opsjena i sjene”,”Ona nit”, “Recikliranje uma” itd. Član je Hdlu-a Istre od 2000.g.

Mario Kolonić Pytzek se DJ-ingom bavi od tinejdžerskih dana i u svojim tridesetima ima skoro 20 godina karijere iza sebe. Prošao je sve segmente clubbinga – od vođenja kluba, organiziranja evenata, DJ-iranja, gostovanja, festivala, a danas je ponosni suvlasnik tri etikete elektronske plesne glazbe sa zanimljivim lokalno inspiriranim nazivima: Burek, Barba i Pomalo!

Izvor

Leave a Reply


3 + = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum