Otvorenje izložbe i promocija knjige Alexandera Pierija “Mediterannean Breeze” u galeriji Makina

Otvorenje izložbe fotografija “Mediterannean Breeze” i promocija istoimene knjige Alexandera Pierija bit će održani u Galeriji Makina, u petak, 13. listopada u 20 sati. Izložba ostaje otvorena do 31. listopada.

apmb1

„Istraživanje cijelog Sredozemnog mora sa svojim beskrajnim promjenjivosti kultura, ljudi, gradova i boja zahtijevalo bi dugo putovanje i svaki put bi se u Mare Nostrumu otkrilo nešto novo, neočekivano i nepoznato. Postavit se u jednoj knjizi ta su iskustva sasvim nemoguća. No, vrijedno je spomenuti ovaj svezak kako bi svjedočio o malom dijelu Mediterana kojeg sam posjetio u posljednjih deset godina. Ovo je putovanje dio mene; fotografije su moj izraz, izvan običnog standarda o tome kako se fotografija treba napraviti. Ovo je osobna fotografija, trenutna, bez cilja da postane umjetničko djelo ili primjer inspiracije za druge ljude“, pojašnjava autor.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 6 = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum