Koncert Dobitnika Nagrade Status 2017 u Puli

Koncertno predstavljanje dobitnika glazbene nagrade Status 2017 u Puli, u utorak, 13. veljače, u 21 sat u The Shipyard Pubu. Na glazbenoj priredbi koja je održana prošle godine u svibnju u Pogonu kulture u Rijeci, dodijeljena je nagrada Status Hrvatske glazbene unije glazbenicima instrumentalistima koji su zaslužni za najbolje prošlogodišnje glazbene izvedbe u Hrvatskoj. Odluku o dobitnicima donijeli su članovi stručnih komisija nagrade Status, u ukupno 16 kategorija za pop, rock, narodnu i jazz glazbu.

Više o samoj nagradi i dobitnicima Statusa 2017 možete saznati na službenim stranicama nagrade. Na ovom koncertnom predstavljanju dobitnika Statusa 2017 sudjelovati će slijedeći glazbenici i glazbeni sastavi: Oogroovaj (Adriano Bernobić-bubanj/Luka Veselinović-bas/Luka Žužić-klavir/Branko Sterpin-truba), Luka Žužić quartet (Luka Žužić-trombon/Luka Veselinović-bas/Borko Rupena-bubanj/Zoran Majstorović-gitara), Shugo ‘z’ Fusion (Leon Brenko-klavir/Alen Spada-gitara/Boris Bošković-bas/Dušan Kranjc-bubanj), Franko Krajcar & Indivia (Franko Krajcar-tradicionalni instrumenti, vokal/Mauro Giorgi-gitara, prateći vokal…), Zoran Čalić i Vervet, Zoran Majstorović Loose Trio (Zoran Majstorović-oud, git/Borko Rupena-bubanj/Robert Mikuljan-truba), Voodoo Ramble ( Mario Klarić-bubanj/Boris Dugi Novački Zamba-gitara/Samuel Kokanović-bas) i Mario Rašić – Nebojša Buhin (Mario Rašić-bas/Nebojša Buhin Nebo-gitara/Mario Klarić-bubnjevi/Marko Prepelić-truba). Voditelj manifestacije je Dražen Turina Šajeta.

Izvor

Leave a Reply


1 + 4 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum