VIKEND U KLUBU KOTAČ

Ovaj vikend u klubu Kotač u Društvenom centru Rojc počinje s programom Double Chamber, u petak 9. veljače, s početkom u 22 sata. Radi se o već uhodanom modelu Dub conference, pa će publika u petak moći poslušati tri sound systema smještena u dva prostora. U Kotaču nastupaju rezidenti Munchies Sound System kojima u goste dolazi Zenicafaria Soundsystem iz BiH. U prostoru SUP-a – Studentske udruge Pula bit će smješten Seasplash sound system gdje će nastupati LaSeech, Jinxie Grooves, Peacefor i SuckOn.

Psygendering Trance party na programu je u subotu, 10. veljače s početkom u 22 sata. Za DJ setove pobrinut će se Nesho, Sale i Da Li, dekoraciju i vizuale potpisuje Vileniaherberia, dok će Too Faar imati nastup u živo.

Završni program ovog vikenda, u nedjelju, 11. veljače u 20 sati, bit će Kairos metal party – zabava koju organizira istoimena Udruga metalaca Istre. Tijekom večeri bit će predstavljen program Udruge za ovu godinu, nova imena na GoatHell festivalu kao i suradnju s klubom Kotač i platformom EduSplash.

Izvor

Leave a Reply


5 − 3 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum