Velid Beganović u Kući za pisce – Hiži od besid

Druženje s piscem Velidom Beganovićem bit će održano u četvrtak, 14. lipnja u 11.30 sati u pazinskoj Kući za pisce – Hiži od besid. Velid Beganović, lipanjski gost Kuće za pisce, rođen je 1987. godine u Bosni i Hercegovini. Dodiplomski studij engleskog jezika i književnosti završio je u Tuzli, a magistarsku tezu iz oblasti rodnih studija obranio je na Srednjoeuropskom sveučilištu u Budimpešti. Trenutno je doktorand unutar programa književnosti na engleskom jeziku na sveučilištu u Brnu. Kratke priče, eseje i pjesme objavljivao je u časopisima u regiji. Dobitnik je nagrade Mak Dizdar za 2012. godinu za rukopis zbirke pjesama “Priručnik za levitiranje”, koji je i objavljen 2013. godine.

Priredio B. V.

Leave a Reply


1 + = 3

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum