GIF natječaj „Digitalni otpad“ festivala Media Mediterranea 20

rok: 14.08.2018

Udruga Metamedij objavila je poziv na natječaj koji se održava u sklopu 20. Media Mediterranea festivala.

„“‘Digitalni otpad“ je otvoreni natječaj za GIF animacije organiziran u sklopu Media Mediterranea. Od vas očekujemo da reciklirate svoj “digitalni otpad” i izradite GIF animaciju. Digitalni otpad su sve vaše neželjene fotografije koje zauzimaju kilobajte na vašem mobitelu, fotoaparatu ili kompjuteru. To mogu biti neobjavljene fotografije, ne zadovoljavajući selfiji, fotografije s pogreškom, duplikati fotografija itd… Milijuni fotografija dnevno cirkuliraju društvenim mrežama, mi želimo one koje nisu “imale toliko sreću” i ostale su zarobljene na vašem uređaju. Možete nam poslati svoje autorske GIF animacije ili možete učitati fotografije na jedan od internetski servisa za izradu GIF animacija kao što je www.photomosh.com. Budite kreativni i pošaljite nam svoje nastale radove na mail: mediterraneafest@gmail.com“, navode organizatori.

Radovi će biti izloženi na festivalu Media Mediterranea, u Titovom parku u Puli, 17. i 18. kolovoza 2018. Radove možete prijaviti do 14. kolovoza.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 + = 14

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum