Internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću-Zakon o el. medijima – do 1.3.13.

Zbog velike zainteresiranosti produljuje se trajanje internetskog savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektroničkim medijima.
Tijelo koje provodi savjetovanje: MINISTARSTVO KULTURE


U tijeku je internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektroničkim medijima.
Predloženi tekst rezultat je rada radne skupine u Ministarstvu kulture koji je usuglašen sa tijelima državne uprave, te je isti Vlada Republike Hrvatske uputila Hrvatskom saboru u zakonodavnu proceduru (prvo čitanje).

 

 

Internetsko savjetovanje otvoreno je do 1. ožujka 2013. godine.

 

Cilj i svrha internetskog savjetovanja je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektroničkim medijima. Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da dostave svoje načelne primjedbe i prijedloge na cjelokupni tekst, kao i konkretne primjedbe i prijedloge na pojedine članke predložene u Nacrtu, uz jasna obrazloženja i to putem obrasca sudjelovanja.

Svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: javna.rasprava-el.mediji@min-kulture.hr .

Po završetku procesa savjetovanja rezultati internetskog savjetovanja bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ministarstva.

 

Obrazac za sudjelovanje u savjetovanju el. mediji

 

Foto

Leave a Reply


+ 4 = 5

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum