Otvorene prijave za besplatnu novinarsku radionicu!

rok: 22.05.2015

Želiš li priliku za pisanje? Zanima te novinarstvo, ali nisi siguran/na kako početi? Udruga ZUM i Studentska udruga Pula pozivaju na besplatnu novinarsku radionicu koja će biti održana od 25. do 28. svibnja, od 18 do 20 sati u prostorijama Studentske udruge Pula, smještene u Društvenom centru Rojc. Iznimka je posljednji dan kada će se edukacija odvijati u jutarnjim satima. Tada je predviđen studijski posjet lokalnim medijima.

Screen Shot 2015-05-13 at 10.13.00

Novinarska radionica bit će vrlo praktična s obzirom da će se u četiri dana, kroz grupni i individualni rad, moći naučiti osnove pisanja vijesti, izvještaja i vođenja intervjua. Osim novinarske radionice, polaznici će imati priliku okušati se u pisanju za naš besplatni magazin za mlade „3ska!!!“ koji dijelimo mladima na području Istre.

Voditeljica radionice je magistra novinarstva Vlasta Vujačić, a gostujući predavač je Ivan Kostešić, magistar novinarstva i radijski voditelj.

Jesmo li te uvjerili?! Prijavi se OVDJE do 22. svibnja!

Ukolliko se želite prijaviti i na ostale aktivnosti projekta, točnije na druženje s korisnicima Doma Alfredo Štiglić uz igranje boća i društvenih igara 18. i 19. svibnja, javite se na info(at)mladipula.org

Aktivnost se provodi u sklopu projekta MOST – Mladi osjećaju starije koji financijski podupire Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Leave a Reply


8 + 1 =

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum