Otvoren poziv za radionice „Od ideje do rješenja“

Grad Pula, Savjet mladih Grada Pule i udruga ZUM započeli su s provedbom projekta Lokalni program za mlade grada Pule. Cilj projekta jest izraditi održivu lokalnu strategiju za mlade, utemeljenu na postojećim potrebama mladih u lokalnoj zajednici. Kako bi se kreirala spomenuta strategija održat će se niz radionica „Od ideje do rješenja“.

Screen Shot 2015-11-18 at 13.24.11

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani mladi, u dobi od 15 do 30 godina, s područja Pule da sudjeluju u radionicama te doprinesu razvoju Lokalnog programa za mlade grada Pule. Sudionici će na radionicama istražiti potrebe i položaj mladih u Puli te će iznijeti rješenja u obliku preporuka koje će potom prezentirati predstavnicima Grada, donositeljima odluka. Radionice će voditi Vlasta Vujačić i Zorica Višković iz Udruge ZUM te Ana Žužić iz Projektne kutije d.o.o.

Broj mjesta je ograničen stoga će se sudionicima omogućiti sudjelovanje na jednoj od tematskih radionica. Sve radionice održavat će se u Gradskoj vijećnici Grada Pule u terminima od 9 do 16 sati prema sljedeće rasporedu:

  • 23. studenoga 2015 – Obrazovanje i usavršavanje
  • 24. studenoga 2015. – Položaj na tržištu rada
  • 25. studenoga 2015. – Zdravlje i zdravstvena zaštita
  • 30. studenoga 2015. – Aktivno sudjelovanje mladih
  • 1. prosinca 2015.  – Kultura i slobodno vrijeme
  • 2. prosinca 2015. – Ranjive skupine mladih i njihovo uključivanje u društvo

Zainteresirani mladi mogu se prijaviti putem online obrasca, a prijave se primaju najkasnije do petka 20. studenoga 2015. ili dok se sva mjesta ne popune.

Projekt je sufinanciran sredstvima programa Europske unije Erasmus+, Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Pule. Za sudionike je predviđen i besplatan obrok.

Izvor

Leave a Reply


− 4 = 4

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum