FILMSKE RADIONICE ZA DJECU I MLADE U GRADSKOJ KNJIŽNICI LABIN

Filmske radionice za djecu i mlade naziva „Sjećanje u kadru” bit će održane od 21. do 25. ožujka u Gradskoj knjižnici Labin i na terenu pod stručnim vodstvom Vivijane Brkarić, predsjednice udruge Spod Učke i Valtera Stojšića, samostalnog umjetnika, snimatelja, dizajnera.

events_2457_suk_web

Filmske radionice nude praktičan rad na filmu, a namijenjene su djeci i mladima od 12 do 16 godina koji će usvojiti osnove snimanja te stečeno znanje primijeniti u snimanju kratkog dokumentarnog filma na temu rudarske baštine. Cilj projekta je da se kod mlađe generacije razvije pozitivan odnos prema kulturnom nasljeđu te ih se potakne na kreativno razmišljanje i produkciju. Spoj filmske umjetnosti i rudarskog nasljeđa iz perspektive mladih stvaraoca inovativan je pristup učenju, istraživanju talenata, ali i jačanju društvene odgovornosti.

Sve informacije o projektu dostupne su na mrežnim stranicama Knjižnice www.gk-labin.hr, a za sudjelovanje svi se zainteresirani mogu prijaviti na broj telefona 052/852-257 ili putem elektronske pošte na adresu gradska.knjiznica.labin@pu.t-com.hr. Ovaj projekt provodi se uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva kroz projekt Fond Gradova i Općina, a u suradnji s udrugom Spod Učke i Narodnim muzejom Labin. Promocija snimljenog dokumentarnog filma planirana je u Noći knjige, 22. travnja 2016.

Izvor

Leave a Reply


− 1 = 6

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum