UBC on-line tečajevi

Centar za kulturnu planiranje i razvoj Međunarodnog Sveučilišta British Columbia (UBC), Vancouver, Kanada i ove godine pored svojih redovnih programa nudi i niz online tečajeva i radionica. Radi se o obuci i izobrazbi usmjerenoj na izgradnju organizacijskih i liderskih sposobnosti potrebnih za razvoj kulture kao vitalne komponente uspjeha i održivosti. Studenti iz cijelog svijeta imaju priliku prijaviti se i učiti od međunarodno priznatih stručnjaka u svojim područjima, te ono što su naučili izravno primijeniti na svojim zajednicama i organizacijama. Programi pružaju razvojne mogućnosti u strukama u rasponu od osoblja javnog sektora, planera i stvaratelja politika, preko administratora u umjetnosti, stručnjaka za razvoj zajednice i gospodarstva, sve do umjetnika, kulturnih djelatnika i savjetnika koji se bave naprednim praksama kulturnog razvoja. Program je prvenstveno usmjeren na osnaživanje međunarodnih lidera u planiranju i razvoju kulture, kako bi im se ponudila globalna perspektiva, kao i obrazovanje i podrška njihovoj karijeri u ovom narastajućem području. Tečajevi i radionice mogu se upisati pojedinačno ili svi zajedno, kako bi se njihovim uspješnim okončanjem dobio i UBC Certifikat u planiranju kulture. Trenutno je moguće prijaviti se za sljedeće online tečajeve i radionice:

ubc

Tečajevi: Temelji planiranja kulture; Izrada strateških planova; Festivali, događanja i događajima bogate zajednice

Radionice: Razvijanje destinacije – Poboljšanje autentičnih kulturnih iskustava; Poduzetništvo u kulturi; Pitajte publiku – sudjelovanje javnosti u odlučivanju; Planiranje kulture- međunarodna perspektiva; Planiranje kulture i proces urbane promjene; Kultura i održivi razvoj; Digitalna kultura i kulturni razvoj; Digitalna kultura i muzeji; Očuvanje povijesnog nasljeđa i gradovi budućnosti; Interkulturalni gradovi; Upravljanje za uspjeh u javnoj umjetnosti; Inoviranje snalažljivog dizajna ponovnim osmišljavanjem postojećih urbanih resursa.

Više informacija o programima i drugim online mogućnostima profesionalnog razvoja koje nudi UBC potražite ovdje.

Priredila D. K.

Leave a Reply


− 4 = 1

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum