Natječaj za maketu Višnjana

rok: 13.06.2016

Društvo arhitekata Istre raspisuje natječaj za projektiranje makete Višnjana. U veljači 2016. godine, neformalna grupa Katalizator, u suradnji s Društvom arhitekata Istre, pokrenula je u Višnjanu interaktivni arhitektonsko urbanistički proces pod nazivom „Inicijativa Višnjan“. U sljedećih nekoliko godina inicijativa će u Višnjanu okupljati arhitekte i druge stručnjake kako bi isprovocirali interakciju sa stanovnicima i lokalnom samoupravom u planiranju budućeg izgleda Višnjana.

naslov-visnjanCilj natječaja je osmisliti i pripremiti dokumentaciju potrebnu za izradu makete Višnjana. Maketa će se koristiti u daljnjim fazama inicijative, odnosno izradit će se za potrebe arhitektonskih radionica i sl.. Nakon završetka provedbe inicijative, bit će poklonjena Općini Višnjan te trajno izložena u zatvorenom javnom prostoru. Natječaj je otvoren za fizičke osobe (jedan autor ili tim) starije od 18 godina. Autor/i su obavezni prijaviti sudjelovanje i preuzeti potrebne podloge na mail: grupa.katalizator@gmail.com. Dozvoljeno je prijaviti samo jedno rješenje po autoru / timu.

Početak natječaja je 23. svibnja, dok je rok za registraciju na natječaj 13. lipnja. Rok za pitanja natjecatelja je 6. lipnja, a rok za predaju natječajnih radova je 13. lipnja. Rezultati natječaja bit će objavljeni 18. lipnja na „Sceni#3“ – večernjem događaju u Višnjanu, iz programa „Inicijative Višnjan“. Natjecatelji će o vlastitom rezultatu biti obaviješteni putem e-maila najkasnije u ponedjeljak 20. lipnja, a rezultati natječaja bit će i javno objavljeni na web stranici Društva arhitekata Istre i facebook stranici grupe Katalizator.

Više o sadržaju natječajnog rada, nagradama, kriterijima i uvjetima pronađite na službenim stranicama Društva arhitekata Istre.

Izvor

Leave a Reply


4 − 1 =

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum