VOLONTIRAJ! Postani dio Media Mediterranea festivalskog tima

rok: 17.08.2016

Ovogodišnje, 18. po redu izdanje Media Mediterranea festivala održat će se 19. i 20. kolovoza, tijekom večernjih sati, u Titovom parku u Puli. Tema festivala je „Post-it“, a program uključuje multimedijalne interaktivne instalacije i igre, video projekcije, radionice za djecu (Djeca i arhitektura, Tvornica zvuka), GIF natječaj, post-elektronske glazbene performanse.

Tematski okvir festivala oslanja se na značenje riječi post-it – komadić papira na koji stane tek nekoliko riječi ili ideja. Riječ upućuje i na popularne kratke objave u različitim digitalnim medijima i društvenim mrežama, a samim time što je zapisana obliku imperativa (objavi to!) poziva na participaciju građana u stvaranju festivala. Tema omogućuje i istraživanje scenarija bliske budućnosti koji dolaze nakon informacijskih tehnologija te njihov utjecaj na ljude i prostor. Festival je neprofitnog karaktera te su svi događaji besplatni za posjetitelje.

Udruga Metamedij je neprofitna organizacija i treba pomoć volontera pri realizaciji ovogodišnjeg Media Mediterranea festivala. „Volontiranje na festivalu je savršen način za iskusiti festivalski duh, susresti se s novim ljudima, steći iskustvo u radu s međunarodno priznatim umjetnicima i postati dio festivalskog tima koji će gradu Puli ponuditi inovativan i bogat program.“ poručuju organizatori.

mm18 volonteri

Traženi broj volontera: 8

Volonteri će se upoznati i raditi na: asistenciji umjetnicima, prezentaciji radova publici, dokumentaciji događaja (fotografiranje i video), postavljanju i rastavljanju izložbi i instalacija, dijeljenju letaka i programskih knjižica u centru grada.

Volonteri dobivaju: sjajno iskustvo i učenje u radu s međunarodno priznatim umjetnicima, podršku i pomoć u budućoj karijeri, priznanje za svoj rad u obliku certifikata, volontersku knjižicu, festivalsku majicu, hranu i piće tijekom festivala.

Za prijavu treba do 17. kolovoza ispuniti on-line prijavnicuDodatne informacije saznajte putem kontakta: mm18festival@gmail.com

Leave a Reply


− 6 = 1

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum