Radni susret organizatora volontiranja u Pazinu

Volonterski centar Istra u suradnji s Gradom Pazinom organizira radni susret organizatora volontiranja i drugih dionika u području volonterstva pod nazivom „Kvalitetno planiranje i provedba volonterskih programa“ koje će biti održano u Pazinu, u Društvenom centru „Veli Jože“, u četvrtak, 4. svibnja s početkom u 18 sati.

vci

Volonterski centar Istra će predstaviti osnovne pojmove vezane za volontiranje i kvalitetan rad s volonterima, a sudionici će imati priliku podijeliti vlastita iskustva volontiranja i rada s volonterima, raspravljati o najvažnijim problemima i dilemama te zajedno istražiti mogućnosti za poticanje i razvoj volonterstva na području Pazina, ali i cijele Istarske županije.

„Pozivamo sve organizatore volontiranja i one koji to žele postati, kao i volontere i ostale dionike u području volonterstva da svojim aktivnim sudjelovanjem doprinesu ovom susretu i razvoju volonterstva u Istri. Molimo da potvrdite svoj dolazak, navodeći naziv organizacije (ime i prezime) te broj osoba na adresu vci@vci.hr ili putem telefona 097 671 3214“, navode organizatori u pozivu na susret.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 − = 3

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum