Počele prijave na 4. Production In Pulske filmske tvornice

Pulska filmska tvornica poziva sve zainteresirane da se prijave na 4.Production In – koji je namijenjen svima koji se žele okušati u izazovu stvaranja dokumentarnog i eksperimentalnog filma u tri dana; od ideje do realizacije. Na ovoj besplatnoj intenzivnoj radionici koja će se održati od 3. do 5. studenog deset autora će realizirati svoj film pod vodstvom redatelja, snimatelja i pisca Zorka Sirotića, redatelja i Sa 3. Production In-a u Pazinuscenarista Tome Zidića, montažera i snimatelja Martina Šatovića, producenta i montažera Marka Zdravkovića-Kunca te filmske autorice i organizatorice radionice Sande Letonje-Marjanović.

Production in se sastoji od tri dijela – razrade ideje i scenarija, snimanja te montaže, a tema je „Mogućnosti dijaloga“. Namijenjen je svim kreativnim snagama Vodnjana – srednjoškolcima, muzičarima, likovnim umjetnicima, medijskim djelatnicima, glumcima, plesačima, skejterima,… – sa i bez prethodnog iskustva rada s kamerama i montažom, ali s iskustvom stvaranja i realizacije ideje u bilo kojem mediju. Uvjet sudjelovanja je prisutnost na radionici tijekom svih dana njezina trajanja, a u prijavnici potrebno je priložiti skiciranu ideju filma i prethodno iskustvo.

4. Production In Pulske filmske tvornice financijski podupiru Hrvatski audiovizualni centar, Zaklada Kultura Nova te Grad Vodnjan. Partneri su Društvo „Naša Djeca“ Vodnjan, Turistička zajednica Vodnjan i Pučko otvoreno učilište Vodnjan, a sponzori su Castellier d.o.o. i restoran Buffalo.

Izvor

Leave a Reply


+ 6 = 11

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum