RADIONICA Lajk za kulturu – stvaranje sadržaja i promocija na društvenim mrežama

Udruge Metamedij i Pulska filmska tvornica, u okviru svojih dugogodišnjih medijskih projekata Medijski kultivator i Medionauti organiziraju besplatnu radionicu „Lajk za kulturu – stvaranje sadržaja i promocija na društvenim mrežama“.

web_Lajk za kulturu

Polaznici će usvojiti znanja i vještine potrebne za stvaranje kvalitetnog sadržaja na društvenim mrežama koji će privući, informirati i potaknuti ciljanu publiku na raspravu. Program je osmišljen i prilagođen mladima srednjoškolske dobi, temelji se na praktičnom radu te radu u malim grupama, uz stručnu pomoć i mentorstvo.

Tijekom radionice obrađivati će se teme vezane uz novinarstvo (voditelj: Boris Vincek), reportažnu fotografiju (voditelji: Hassan Abdelghani i Danijel Kiršič), community menadžment i društvene mreže (voditelji: Mijena- Agencija za digitalni marketing). Fokus će biti na najkorištenijim društvenim mrežama u Hrvatskoj – Facebooku i Instagramu. Program uključuje i posjete događanjima u kulturi na području grada Pule.

Polaznici će nakon radionice imati priliku postati članovi redakcije Kulturistra – portala za kulturu Istarske županije i/ili članovi marketinškog tima Pulske filmske tvornice za projekt „Medionauti“.

Radionica se sastoji od 4 susreta koji će se održati 6. prosinca (srijeda), 7. prosinca (četvrtak), 14. prosinca (četvrtak) i 18. prosinca (ponedjeljak) u prostoru udruge Metamedij (Gajeva 3, DC Rojc), od 17.00 do 20.00 sati. Detaljan program može se pronaći na ovoj adresi: http://metamedia.hr/lajk-za-kulturu/

Za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavnicu do ponedjeljka, 4. prosinca 2017. Mjesta na radionici su ograničena, selekcija kandidata vršit će se na temelju prijavnice. Organizatori će kontaktirati prijavljene u utorak, 5. prosinca, kako bi ih obavijestili da li su primljeni na radionicu.

Prijavnica se može pronaći na ovoj poveznici.

Za dodatne informacije: 099 878 9284, kontakt.radionice@gmail.com

Radionica je besplatna zahvaljujući podršci Grada Pule, Istarske županije i Hrvatskog audiovizualnog centra.

Izvor

Leave a Reply


3 − = 0

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum