Prijave za pozivni dio Natječaja za oblikovanje vizualnog identiteta i slogana predsjedanja RH Vijećem EU 2020

rok: ..

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova i Ministarstvo kulture će raspisati, a Hrvatsko dizajnersko društvo provesti javno-pozivni natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta i slogana predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU 2020. godine. Natječaj će biti objavljen 29. ožujka 2018. s kompletnom natječajnom dokumentacijom na stranicama www.dizajn.hrwww.mvep.hr i www.min-kulture.hr. Pozivaju se zainteresirani autori i timovi da prijave interes za sudjelovanje u natječaju kao pozvani natjecatelji. Rok za primanje zahtjeva za sudjelovanje u natječaju jest 26. ožujka 2018. godine do 12 sati.

Cilj je natječaja usvojiti vizualni identitet i slogan predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije koji će pružiti temelj za sustavno informiranje i komunikaciju s javnošću ususret predsjedanju i za vrijeme njegova trajanja. Republika Hrvatska će u prvoj polovici 2020. godine preuzeti ulogu predsjedateljice Vijećem Europske unije. Predsjedanje Vijećem EU omogućuje da, organizacijom niza događanja u Hrvatskoj, državama članicama EU, ali i cijelom svijetu, približimo svoju kulturu, umjetnost, povijest, znanost, prirodne ljepote i resurse, ljudsko bogatstvo – sve ono što čini njezin nacionalni identitet. Kulturna i promotivna događanja organizirat će se u Hrvatskoj, Bruxellesu i Strasbourgu, pojedinim zemljama članicama EU, u gradovima u kojima su sjedišta međunarodnih organizacija te u zemljama od strateškog prioriteta za RH i sam HRPRES2020.

Detalje Poziva pronađite ovdje.

Leave a Reply


8 − 7 =

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum