Otvorene su prijave za četvrto izdanje UNICULT2020 programa

rok: 15.06.2018

Otvorene su prijave za sudjelovanje na četvrtom izdanju međunarodnog programa menadžmenta i politika u umjetnosti i kulturi Unicult2020 koji će se održati od 2. do 16. srpnja.

Master modul u umjetnosti, znanosti i tehnologiji (MAST) s međunarodnim programom menadžmenta i politika u umjetnosti i kulturi „Unicult2020“ nedavno je odobrila Europska komisija. Prijedlog MAST pobijedio je u vrlo jakoj konkurenciji između stotine prijedloga brojnih sveučilišta iz cijele Europe, a sastoji se od razvoja i implementacije primijenjenog modula koji promiče transverzalni kurikulum kombinirajući umjetnost, znanost i tehnologiju. Projekt započinje provedbom Unicult2020 programa, a otvorene su prijave za boravak u trajanju od jednog, odnosno dva tjedna na četvrtom izdanju programa Unicult2020 koji će se održati u Rijeci, Veneciji i Osoru od 2. do 16. srpnja.

Tijekom tjedan dana, odnosno dva tjedna programa, održat će se predavanja, mentorski sastanci, otvorene rasprave, mapiranja, istraživanja i edukativne posjete namijenjene akademicima, istraživačima, preddiplomskim, diplomskim ili doktorskim studentima, umjetnicima, djelatnicima i profesionalcima u kulturi, predstavnicima međunarodnih organizacija i instituta za kulturu koji su zainteresirani za temu. Tjedan dana prije i nakon programa održat će se online mentorstvo.

Rok za prijavu je 15. lipnja 2018.

Više informacija o programu i načinima prijave, dostupno je na www.unicult2020.com.

Leave a Reply


− 1 = 5

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum