4. PULICA U KAPUTU – poziv na besplatnu radionicu izrade filmske knjige

Popularna radionica izrade filmske knjige u sklopu 4. Pulice u kaputu – Dana dječjeg filma održavat će se od 20. do 23. prosinca u Kinu Valli.

Radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, a namijenjena je djeci u dobi od 7 do 12 godina. U teorijskom dijelu polaznici će dobiti kratki uvid u svijet animacije i animiranog filma. Filmsku knjigu (flip book), jednu od tehnika animacije, predstavit će polaznicima kroz inspirativne radove voditelj radionice Vibor Juhas, a potom će održati praktični dio u kojem će svatko od polaznika, izraditi svoj primjerak animirane priče i sudjelovati u stvaranju svijeta animacije, odnosno knjige koja sadrži niz sličica koje se postepeno razlikuju jedna od druge, a brzim listanjem stranica i smjenjivanjem sličica stimulira se pokret i stvara utisak filmske animacije.

Radionica će se održati 20. i 21. prosinca u 18 sati, odnosno 22. i 23. prosinca u 11 sati. Prijava je obavezna i vrši se putem e-pošte na fus@kinovalli.net. Broj mjesta je ograničen te će se prednost dati prema redoslijedu izvršenih prijava.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 + = 14

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum