„Kold nites 3 – Xmas winter party“ u fažanskoj Kasarni

Treći po redu Kold nites održati će se na božićnu večer u utorak, 25. prosinca s početkom u 19 sati u Kasarni u Fažani. Posjetitelji će u utorak moći uživati u hip hop večeri uz nastup više izvođača: Kool S, Koolade, Rinoma i Fresh New Guy.

Kool S je svima već dobro poznati lokalni DJ. Veliki zaljubljenik u funk, hip hop, jazz, salsu, te bilo koji žanr koji ima groove. Ima tešku opsesiju za 45-icama i većinu vremena provodi kopajući iste, a u trenutku kada pušta glazbu velika je vjerojatnost da ćete ga uloviti kako prebire po kutiji punoj tih malih dragulja. Vrtio je na većini funk partya na ovim prostorima te je član kolektiva Kopaj Ovo. Trenutno živi u Zagrebu.

Koolade je renomirani hrvatski urbani producent, svjetskih razmjera, sa zavidnim domaćim i stranim katalogom i diskografijom. Sceni se predstavlja krajem 90-ih, kao jedan od resident producenata Blackout Projecta, pod čijim okriljem ostvaruje bogatu domaću i internacionalnu karijeru. Njegovi uraci našli su svoje mjesto i u Hollywodu (Ugly Betty), te US reality TV-u (So You Think You Can Dance). 2002. Godine za produkciju El Bahattejevog albuma “Svaki pas ima svoj dan” dobiva najveće priznanje hrvatske diskografije, nagradu Porin, a sljedeće godine i dvije bosanske inačice istoj, Davorina, za produkciju na debi albumu Ede Maajke “Slušaj Mater”. Ukrašen je sa nekoliko domaćih srebrnih i zlatnih naklada, te jednu internacionalnu platinastu nakladu. U zadnje vrijeme dosta radi na svojim vlastitim izdanjima, koja žanrovski spadaju u beats i electronic beats scenu. Svoju uglavnom instrumentalnu muziku, koja odiše chill vibe-om sa utjecajima hip-hopa, trapa, future funka, soula i jazza sa pokojim house momentom.

Rinoma, producent, povremeni DJ i organizator 808 partya, akademski građanin i (nadamo se) budući vlasnik vozačke dozvole sa stalnom adresom u Vodnjanu. Među zapaženije projekte na kojima je radio spadaju album “NO” napravljen u suradnji s jednim od najvećih imena domaće hip-hop produkcije, Kooladeom te posljednji album zagrebačke rap grupe High5 “BackStageBoys” gdje je zaslužan za većinu produkcije. Njegov stil i zvuk mogao bi se opisati kao kombinacija hip-hopa, trip hopa i trapa, a za kold nites 3 pripremio je selekciju njemu omiljenih hitova.

Frash New Guy je mladi DJ iz Vodnjana koji je svoj debitantski nastup imao upravo u Kasarni na prvoj Kold nites večeri. Odličnom selekcijom glazbe na prvu osvaja srca i pažnju publike.

Program u organizaciji: Udruga Prostor urbane kulture i Marino Morosin. UIaz na program je besplatan.

Kasarna prostor urbane kulture namijenjen je aktivnom provođenju slobodnog vremena i oživljavanju kulturno-umjetničke scene u Fažani kontinuiranim programima poput filmskih projekcija, izložbi, koncerata, edukativnih radionica i predavanja. Voditelji prostora urbane kulture su Oleg Morović, Nikola Racan i Tibor Marko Jakulić.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 + 5 =

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum