Radionica za udruge: „Promocija i vidljivost“ Muamera Mujevića

Zaklada Istra organizira Radionicu za udruge o promociji, vidljivosti, brendiranju u zajednici, suradnji s medijima i digitalnom marketingu koju će voditi Muamer Mujović, kreativni direktor i brend strateg u Iconis agenciji te business development i leadership coach pod brendom Vigrid Strategy. Radionica će se održati u subotu, 2. ožujka u 9 sati u Društvenom centru Rojc.

U 12 godina karijere radio je s mnogim klijentima u različitim industrijama iz Hrvatske, Švedske, Kanade i Velike Britanije, sa svojim timom stvarao mnoge uspješne marketinške i društvene medijske kampanje, lansirao nove robne marke, reklamirao stare i gradio web stranice visoke kvalitete i platforme za e-trgovinu. Uz marketing i konzultantsku karijeru, Muamer je također fotograf i videograf te je nedavno pokrenuo i projekt FireBrand Production kroz koji nudi usluge foto i video produkcije za tvrtke.

Ova je radionica posljednja u nizu edukacije koja se održava od 27. veljače do 2. ožujka 2019. godine, a koje su prvenstveno namijenjene udrugama mladih i udrugama koje se bave mladima. Ovim programom cilj je osnažiti udruge mladih ili udruge koje se na neki način bave mladima u bilo kojem području djelovanja (od sporta, kulture, manjina do udruga osoba s invaliditetom). Edukacija je usmjerena na poboljšanje osobnih i poslovnih vještina osoba iz tih udruga, a ciljana skupina polaznika jesu osobe na području Istarske županije koje rade ili volotiraju u udruzi mladih ili udruzi koja se bavi mladima te žele steći više praktičnih znanja i vještina potrebnih za aktivan doprinos udruzi i zajednici, ali i za osobni razvoj.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 − 5 =

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum