Javni poziv za prijavu filmova 66. Pulskog filmskog festivala otvoren do 24. travnja

rok: 24.04.2019

Pulski filmski festival poziva producente na prijavu filmova u programe 66. Pulskog filmskog festivala koji će se održati od 13. do 21. srpnja 2019. Javni poziv otvoren je od 26. ožujka do 24. travnja u ponoć za filmove proizvedene u tekućoj ili prošloj godini. Poziv je otvoren za natjecateljske i nenatjecateljske programske kategorije.

Prijave za natjecateljski Hrvatski program otvorene su za hrvatske igrane filmove i manjinske koprodukcije u trajanju od najmanje 70 minuta.

U nenatjecateljski program Kratka Pula mogu se prijaviti hrvatski kratki i srednjometražni igrani filmovi, dokumentarni filmovi dulji od 60 minuta, dramske serije i dokumentarni serijali koji će na 66. Pulskom filmskom festivalu imati prvo javno prikazivanje u Hrvatskoj (Program je otvoren i za manjinske koprodukcije).

Studentski program otvoren je za kratke filmove u produkciji hrvatskih i inozemnih visokoškolskih ustanova.

Prijave su otvorene i za Međunarodni program  za filmove svih vrsta koji će na 66. Pulskom filmskom festivalu imati prvo javno prikazivanje u Hrvatskoj.

U programima za djecu i mlade – Pulica, Dizalica i Ambrela – kino uz more, mogu se prijaviti hrvatski i inozemni kratki i dugometražni filmovi svih rodova i vrsta.

Ujedno se pozivaju i producenti hrvatskih dugometražnih igranih filmova čiji se dovršetak očekuje nakon 66. Pulskog filmskog festivala da svoj film predstave u programu Filmovi u nastanku.

Prijavnice  i opširnije informacije dostupne su na mrežnoj stranici www.pulafilmfestival.hr.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 + = 12

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum