Radionica fotografije „Grad priča” u druge Inkubator i vodnjanske Apoteke

rok: 03.11.2019

Udruga Inkubator iz Pule, u suradnji s Apotekom – Prostorom za suvremenu umjetnost iz Vodnjana, realizira u studenom 2019. godine, prvu u nizu radionica fotografije pod nazivom „Grad priča“. Radionica je jednomjesečna, sa susretima (predavanja i vježbe) koji će se održavati dvaput tjedno u trajanju od 90 minuta. Radionica fotografije namijenjena je kako onima koji se fotografijom bave u slobodno vrijeme, tako i onima koji se fotografijom bave profesionalno; ukratko, svima onima koje zanima kako kroz medij fotografije razviti i predstaviti svoj autorski koncept. Mentor ove radionice je Marko Krnjajić, a uvodno predavanje održat će Matija Debeljuh.

Na radionici će se dodjeljivati zadaci koje će polaznici odrađivati na tjednoj bazi. Nakon zaokruživanja određene cjeline (praktične i teorijske), održavat će se zajedničke i interaktivne analize materijala: one su zamišljene kao dijalog svih polaznika, koji će zajedno s mentorom promatrati i analizirati određene fotografije nastale na radionici, te njihovim autorima davati konstruktivne povratne informacije.

Polaznici će se upoznati s radom najvećih fotografa 20. stoljeća, kao i sa radom suvremenih svjetskih umjetnika koji se izražavaju u mediju fotografije, što će im pomoći da kroz praktičan rad razviju vlastiti fotografski projekt.

Za prijavu je potrebno poslati kratku biografiju, 3 do 5 fotografija i motivacijsko pismo (200 riječi) u kojem treba navesti i vlastita očekivanja od radionice. Prijave se šalju na adresu inkubatorpula@gmail.com najkasnije do 3. studenog 2019. Broj polaznika je ograničen.

Sva dodatna pitanja u vezi radionice možete dobiti na telefon 098 964 2907 (Marko Krnjajić) i 098 904 9100 (Matija Debeljuh), ili na prethodno navedenu e-mail adresu.

Ovaj edukativni program je besplatan te se razvija i održava pod pokroviteljstvom grada Vodnjana.

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 − = 2

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum