Volontiraj na 25. Sa(n)jam knjige u Istri

rok: 19.11.2019

Sa(n)jam knjige u Istri poziva sve zainteresirane pojedince da se prijave za volontiranje na 25. obljetničkom Festivalu knjiga i autora, koji će se ove godine održati od 5. do 15. prosinca u Domu hrvatskih branitelja.

Prijaviti se mogu svi stariji od 18 godina željni novih iskustava, poznanstva i upoznavanja s radom u organizaciji najvećeg hrvatskog, ali i regionalnog festivala knjige.

Prijave se zaprimaju do 17. studenog 2019., isključivo putem online obrasca na internetskoj stranici Sajma. Volontiranje na 25. Sa(n)jam knjige u Istri obuhvaća pomoć neposredno prije početka Sajam i za vrijeme njegova trajanja, odnosno od 2. do 15. prosinca 2019.

Volonteri će imati priliku aktivno sudjelovati u radu nekoliko ključnih odjela festivala kao što su odjel za Produkciju i koordinaciju programa, Press centar te Ured za goste i akreditiranje. Volontiranjem na Sajmu ostvaruje se značajno iskustvo rada kroz suradnju sa stručnjacima koji se organizacijom Sajma i kulturnih manifestacija bave već dugi niz godina.

Više informacija možete potražiti i na 052 222 865.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 1 = 1

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum