Božićni maraton filmova u Kinu Valli

Božićni maraton filmova bit će održan u nedjelju, 22. prosinca u Kinu Valli. S pet naslova iz recentne filmske povijesti, gledateljima će cijeli dan na raspolaganju biti filmovi po prigodnoj cijeni od 10 kuna po projekciji.

Jutro otvara u 11 sati „Arthur Božić“ (r. S. Smith) 2008., sinkronizirana animirana avantura o pogrešno dostavljeno poklonu koji dovodi u pitanje vjeru u Božić. U 15 sati na rasporedu je „Polar Express“ (r. R. Zemeckis) 2004., o dječaku Peteru koji se na Badnjak ukrca u Polar express i upušta u čarobnu avanturu tijekom koje će mnogo naučiti o prijateljstvu, hrabrosti i božićnom duhu. Od istog redatelja, u 17 sati gledatelje očekuje „Božićna priča“, animirana verzija klasičnog romana Charlesa Dickensa o viktorijanskom bogatunu na putu ka samo-iskupljenju uz pomoć nekoliko misterioznih Božićnih ukazanja u kojemu glavne uloge igraju Jim Carrey, Gary Oldman i Colin Firth. „Četiri Božića“ (r. S. Gordon) urnebesna je komedija iz 2008. godine koja donosi priču o bračnom paru koji se istinski trudi za Božić posjetiti sve četvoro svojih razvedenih roditelja a prikazat će se u 19 sati. Maraton zatvara u 21 sat kultni film „Predbožićna noćna mora“ (r. H. Selick), priča o Jacku Skellingtonu koji slučajno naiđe na Svijet Božića koji je pun boja, svjetala i veselja i shvati da želi preuzeti mjesto Djeda Božićnjaka.

Priredio B. V.

Leave a Reply


2 + = 4

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum