„Susret“ i „Dobro se dobrim vraća“ u porečkom kazalištu

Predstava „Susret“ u produkciji Teatra EXIT gostovat će u srijedu, 19. veljače u 20 sati u porečkom kazalištu. U predstavi koju je režirala Nina Mitrović igraju Siniša Popović i Filip Križan.

„Andrej godinama nije vidio svog teško bolesnog oca. Otac prezire slabiće, a sin se boji da nema dovoljno snage da se s njime suoči. Njihov ponovni susret napeta je psihološka drama o dva čovjeka, suočena s prošlošću od koje više ne mogu pobjeći. Komad je to o ljubavi i mržnji, kajanju i žaljenju, i pitanju: što ako nam naši roditelji ne mogu ili ne znaju pružiti ljubav?“, piše u opisu predstave.

Predstava „Dobro se dobrim vraća“ Teatra Oz gostovat će u porečkom kazalištu u nedjelju, 23. veljače u 17 sati. Autorica, redateljica i izvođačica predstave je Mihaela Sirotnjak Železnik.

„Lutkarsko-igrana predstava priča je o neobičnom putovanju nastalom iz bezgranične mašte djevojčice Ike. Ika uprizori bajku o Siromahu i njegovom životnom putu na kojem čini samo dobro životinjama i biljkama koje susreće. Na tom putu susretne i kraljicu Čarobnicu koja obeća dati kraljevstvo onome tko se sakrije tako da ga ona ne može pronaći. U igri skrivača pomažu mu životinje i biljke kojima je i on pomogao i naposljetku uspijeva pobijediti kraljicu jer – dobro se dobrim vraća!“, piše u opisu predstave.

Priredio B. V.

Leave a Reply


4 + 2 =

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum