Kino Valli nastavlja s programom u četvrtak 21. svibnja

Uz preporučene mjere za održavanje programa Kino Valli započinje s radom u četvrtak 21. svibnja. Radnim danom prikazivat će se po dvije projekcije s pauzom od sat vremena između filmova, dok će se vikendom prikazivati i matineja za djecu. Tjedan započinje s filmom „Emma“ (r. A. de Wilde), kostimiranom dramom prema istoimenom romanu Jane Austen, o bogatoj mladoj ženi koja vjeruje da se neće nikada udati ali koja posreduje u romantičnoj vezi te film „Zviždači“ (C. Porumboiu) o policajcu koju igra dvostruku ulogu i koji se s prekrasnom Gildom upušta u vrtlog korupcije i izdaje. Za najmlađe će se prikazivati film „Naprijed“ (r. D. Scanlon), priča nastala u suradnji Disneya i Pixara, o dvojici tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije. Film je sinkroniziran i prikazat će se 23., 24., 30. i 31. svibnja u 11 i 18 sati.

Od 28. svibnja do 3. lipnja prikazivat će se „Ona koju zamišljaš“ (S. Nebbou) o 48-godišnjoj profesorici koja se na društvenoj mreži predstavlja kao mlada pripravnica i pod pseudonimom započinje komunikaciju s mladićem Alexom i „Sitne ribe“ (C. Giovannesi) film nagrađen Srebrnim Medvjedom u Berlinu o bandi napuljskih dječaka uključenih u ulični rat od strane Camorre.

„Sukladno objavljenim mjerama za održavanje programa, ljubazno molimo posjetitelje da prilikom boravka u kinu slijede istaknuta pravila ponašanja. Obvezno je pridržavanje fizičke distance i općih higijenskih mjera, a na samom ulazu, u toaletima i na blagajni dostupni su dozatori s dezinfekcijskim sredstvom. Broj sjedala formiran je na temelju preporučenih mjera distanciranja te će na raspolaganju biti svaki drugi red s po jedno ili dva mjesta uz razmak od tri sjedala. Preporučujemo kupovinu ulaznica putem mrežne stranice dok će blagajna s radom započinjati svakodnevno sat vremena prije početka prve projekcije. Sve će se dodirne površine dezinficirati između projekcija. Mole se posjetitelji da se ne zadržavaju nakon završetka projekcije te da na izlasku iz dvorane koristite oba izlaza. Posjetitelji koji su kupili ulaznice za program MetOpere i Boljšoj Balleta na blagajni mogu izvršiti povrat za neodržane programe“, javljaju iz kina Valli.

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 − 1 =

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum