Michael Bolton i gosti u pulskoj Areni

Vrijeme: 12. srpnja 2009.
Mjesto: Arena, Pula
Organizator: Histria festival

—————————————————————-

michael-boltonU sklopu Histria festivala, 12. srpnja 2009. godine, u pulskoj Areni nastupa poznati američki pjevač i skladatelj Michael Bolton, dobitnik dvije «Grammy» i šest «American Music Awards» nagrada. Koncert započinje u 21.30 sati.

Inače solo pjevač, Bolton je nastupao i s najvećim svjetskim glazbenicima kao što su Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Renee Fleming, Patti LaBelle, BB King, Percy Sledge i Ray Charles. Osim pjevanjem bavi se i skladateljskim radom. Pisao je skladbe za Barbaru Streisend, grupu «KISS», Kennyja Rogersa, Cher i mnoge druge. Poznat je i po humanitarnom radu s različitim američkim udrugama, a 1994. godine, osnovao je i vlastitu zakladu «Michael Bolton Foundation» za pomoć ženama i djeci koji su ugroženi siromaštvom, emocionalnim i fizičkim zlostavljanjem. Zahvaljujući čestim angažiranjima u dobrotvorne svrhe dobio je različite nagrade, uključujući i nagradu «Martin Luther King» od «Kongresa rasne jednakosti».
«Time, love and tenderness», «When a man loves a woman» Percyja Sledgea, «All for love» samo su neki od velikih hitova kojih će se publika moći prisjetiti na ovogodišnjem koncertu Michaela Boltona u Areni.
Svi zainteresirani mogu rezervirati ulaznice na službenim web stranicama «Histria festivala», a njihova cijena je 150 i 220 kuna.
(I.R.)

Info: www.histriafestival.com tel./ 052/ 522-722
e- mail: info@histriafestival.com

Leave a Reply


3 − = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum