Galerija Alvona

Adresa: Giuseppine Martinuzzi 15
Grad/općina: 52220 Labin
Telefon: 052/852-082
Faks: 052/852-173
E-mail: galerija-alvona@pu.t-com.hr
Matični broj: 91387086

Izložbeni prostor galerije je dimenzija 5 x 6 x 5 m. Rasvjeta je galerijska, a radovi se postavljaju direktno na zidove ili vješaju na konopce.

Radno vrijeme galeije je od 10 – 13 i od 17-19 sati uz mogućnost najave za posjete i izvan radnog vremena.

Galerija Alvona otvorena je 16. srpnja 1993. u staroj gradskoj jezgri Labina, nakon dvogodišnje sanacije, rekonstrukcije i restauracije desakralizirane crkvice Gospe Karmelske. Tijekom proteklih 15 godina djelovanja Galerija Alvona priredila je 62 samostalne i 15 kolektivnih izložbi, te je organizirala 7 gostovanja vlastitih projekata u drugim galerijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Osim izložbene djelatnosti Galerija Alvona bavi se i izdavaštvom.

Leave a Reply


− 6 = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum