Mjesec hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici Umag

Vrijeme: od 15. listopada do 15. studenog 2009.

Mjesto: Gradska knjižnica, Umag

Organizator: Gradska knjižnica, Umag

———————————————————

marinkoPovodom «Mjeseca hrvatske knjige», u Gradskoj knjižnici u Umagu, od 15. listopada do 15. studenog održat će se niz književnih događanja.

U subotu, 17. listopada s početkom u 20 sati, u Gradskoj knjižnici, bit će upriličena književna večer s Marinkom Koščecom uz razgovor o njegovom posljednjem romanu «Centimetar od sreće» (2008.).

Književno-filmska večer s Borisom Veličanom, te promocija njegovog putopisa «Odavde do Tralala: putovanje Svilenom cestom» (2009.) održat će se u četvrtak, 29. listopada u 20 sati. Uz autora, kao gost sudjelovat će i Kruno Lokotar, urednik.

Za studeni, najavljena je književna večer s Danielom Načinovićem te promocija knjige «Rimska vojnička diploma iz Ježa» Ivana Milotića u izdanju Gradske knjižnice Umag. (I. R.)

Info: http://www.gku-bcu.hr

www.boris-velican.com

Leave a Reply


1 + 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum