Osnovni tečaj analogne i digitalne fotografije u Novigradu

Vrijeme: od 19. studenoga 2009. do veljače 2010.
Mjesto: Zajednica Talijana, Novigrad
Organizator: Zajednica Talijana, Novigrad

2064819355_055f9479c0

Osnovni tečaj analogne i digitalne fotografije, započinje 19. studenoga 2009. godine, u novigradskoj Zajednici Talijana, a trajat će 2 mjeseca (60 sati). Predavanja će obuhvatiti teorijski dio te praktični rad s mentorima.
Polaznici će se moći upoznati s radom fotografskog aparata i objektiva, osnovama kvalitetnog i kreativnog fotografiranja, likovnosti i portretne fotografije te osnovama photoshopa uz praktični rad na računalu.
Za polaznile analogne fotografije predviđen je rad u tamnoj komori, a posljednja faza tečaja, bit će izrada fotografija za završnu izložbu.


U ulozi predavača će se naći Miranda Legović i Željko Bobanović. Za više informacija, možete se obratiti tajništvu Zajednice Talijana Novigrad na telefon broj 052/758350 ili osobno, srijedom od 12:00 do 18:00 sati, a ostalim radnim danima od 08:00 do 14:00 sati.

Leave a Reply


+ 8 = 13

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum