Predavanja “Golf u gradu” i “Golf po mjerilu Istre” u MMC-u Luka

Vrijeme: 08. prosinca 2009., 19:00 sati
Mjesto: MMC Luka, Pula
Organizator: DAI-SAI

golfing

Društvo arhitekata Istre DAI-SAI poziva sve zainteresirane u galeriju MMC Luka, 08. prosinca 2009., gdje će od 19:00 sati moći poslušati prvo od dva predavanja predviđena za tu večer – “Golf u gradu”. Biologinja Tajana Uzelac će obraditi problematiku smještaja golf igrališta unutar gradskog područja. Predavanjem će biti obuhvaćeni svi značajni utjecaji planiranog zahvata i pratećih planiranih objekata na okoliš, na temelju čimbenika koji, ovisno o urbanističko – tehničkim uvjetima, idejnom projektu te obilježjima okoliša, uvjetuju rasprostiranje, jačinu i trajanje utjecaja.

Kroz drugo predavanje Lovorka Slamara, d.i.a. i golf konzultanta Dražena Slamara, “Golf po mjerilu Istre” bit će prikazani primjeri racionalnih projekata s pozitivnim učincima na sredinu u kojoj nastaju, posebno se referirajući na razvoj takvih projekata na području Istre. Golf tereni će biti razmatrani po mjerilu prostora u kojem nastaju i prema načinu njegovog uklapanja u prirodni istarski krajolik.

Leave a Reply


− 1 = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum