Udruženje likovnih i književnih stvaralaca Pula – ULIKS

Adresa: Kandlerova 14
Grad/općina: 52100 Pula
Telefon: 091 581 97 70
E-mail: uliks.pula@gmail.com
Web: http://uliks.hr/

Cilj ULIKS-a   je da na jednom mjestu okuplja neafirmirane, afirmirane, samouke, talentirane i kreativne stvaratelje različitih životnih dobi pružajući stručniji i kvalitetniji napredak i afirmaciju glede stvaralačkog istupa u slikarstvu, kiparstvu, primjenjenoj umjetnosti, umjetničkoj fotografiji i književnosti.
Udruženje broji 280 članova različitih afiniteta, različitih likovnih i literarnih izričaja, a dobna ganica je jedino u minimumu godina limitirana. Osim izložbi, ULIKS ima i edukaciju iz slikarstva, razne kolonije i razmjenu prezentiranja umjetničkih djela. Članovi su nam iz cijele Istre, sada već i iz Hrvatske, pa i šire. Uskoro ćemo početi s predstavljanjem članova humanitarcima – donatorima, a zatim nagrađivanim članovima koji su pobrali priznanja i na međunarodnim izložbama.

Leave a Reply


7 + = 13

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum