Graziani& Hauser u Dramlju, Poreču i Novom Vinodolskom

Vrijeme: od 5. do 11. kolovoza 2010.

Mjesto: Dramalj, Poreč i Novi Vinodolski


graziani_hauser_dramalj_5Majstori klasične glazbe Marco Graziani (violina) i Stjepan Hauser (violoncello) počinju svoju malu ljetnu turneju.

Graziani i Hauser će na turneji koncertima promovirati svoj prvi zajednički CD pod nazivom “Strictly live”, koji je objavljen koncem prošle godine u produkciji B.J.Promotions. Riječanin Marco Graziani dobitnik je brojnih nagrada u Hrvatskoj i inozemstvu, do sada je osim s hrvatskim orkestrima nastupao i s Kaunaškom filharmonijom te festivalskim orkestrom u Lisabonu. Kao solist i član komornih sastava nastupa diljem Europe, u Japanu i Rusiji. Violinu je počeo učiti u dobi od sedam godina kod prof. Krunoslava Pehljana u riječkoj Glazbenoj školi „I. M. Ronjgova“, a  u klasi prof. Leonida Sorokowa završio je Muzičku akademiju u Zagrebu. Puljanin, Stjepan Hauser dobitnik je mnogobrojnih nagrada, dva puta je bio pozvan na gala koncerte za princa Charlesa u Buckinghamskoj palači i palači St. James. Kao solist nastupao je s vodećim orkestrima u zemlji i inozemstvu u najprestižnijim dvoranama i festivalima diljem Europe. O rasporedu turneje pogledajte: Klikom na Više…

Turneja 2010 :

Četvrtak 5.8.2010.- Dramalj, crkva Sv. Jelene (u sklopu Međunarodnog glazbenog festivala “Crikvenica 2010”)

Petak, 6.8 2010.- Poreč, Eufrazijeva bazilika

Srijeda, 11.8.2010., Novi Vinodolski, crkva Sv.Filipa i Jakova.

Svi koncerti počinju u 21:00 sati

Program: Z.Kodaly, J.S.Bach, N.Paganini, Handel/Halvorsen

Leave a Reply


+ 8 = 14

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2023 | Impressum