Dani arhitekture 2010. – Razgovori o turizmu

Vrijeme: 08. prosinac 2010.
Mjesto: MMC Luka, Pula


mmc_luka_16599-515x0
Dana 08. prosinca 2010. godine, s početkom u 18:00 sati, održat će se Dan arhitekture 2010. – razgovori o turizmu, koji je podijeljen u dva dijela: turizam na obali i turizam u unutrašnjosti, a u kojem sudjeluju Robert Bačac (Ruralis), Dean Peteh, d.i.a. i Branko Orbanić, d.i.a.

Tema turizma na obali obuhvatit će pitanja izgrađenosti obale: što je učinjeno dobro a što loše te što se još može popraviti, promjene vojnih zona: je li samo turizam namjena koju smo u ovom trenutku u stanju sagledati i mnoga slična pitanja.
Turizam u unutrašnjosti Istre obuhvatit će teme kamenih kuća s bazenom, obnove napuštenih naselja i načine na koje privući investitore, stanovnike, goste te mogućnosti razvoja turizma u agrarnom području bez održive poljoprivredne proizvodnje.

Leave a Reply


8 − = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum