Izložba radova učenika škole primijenjenih umjetnosti i dizajna Pula

Vrijeme: 17. ožujak 2011.
Mjesto: MMC Luka Pula
tanja mozaik_mala
U četvrtak, 17. ožujka 2011. godine, s početkom u 13:00 sati, u MMC-u Luka održat će se otvorenje Godišnje izložbe radova učenika škole primijenjenih umjetnosti i dizajna Pula.


Peta godina redovnog izlaganja radova učenika Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna iz Pule u prostorima MMC-a LUKA, nosi u sebi prizvuk jedne male obljetnice, a radovi učenika ŠPUD-a u naredna će dva tjedna naseliti i zaposjesti, baš kako i spada, sve izložbene prostore MMC-a.


Želja je valorizirati ne samo recentne radove, nego i uspjehe dosadašnjih učenika koji su krenuli u vlastiti samostalni kreativni život, a škola je bila i ostala dijelom njihovih biografija pa će tako ove godine pored ovogodišnjih radova na samom otvorenju izložbe prigodno promovirati i novi web site škole, rad bivših učenika, te učeničke radove nastale tijekom provedbe projekta “Keramičke tehnike za učenike Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna u Puli”, radionice ostvarene u suradnji s Udrugom Krater, koje je vodila samostalna umjetnica i osnivačica Kratera, Marina Orlić.


Prikazati će i radove koje su kao škola radili za određene naručioce te na taj način postavili sebe i školu kao moguće partnere u traganju za vizualnim identitetom raznih udruga, tvrtki i ustanova.
Tijekom trajanja izložbe održati će se i okrugli stol o perspektivi školovanja na području vizualnih umjetnosti.

Leave a Reply


6 + 9 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum